Advies

Wat houdt het adviesgesprek in:

Dit geldt voor zowel de laser- als wax of elektrische onthaar behandeling.

Het is ter kennismaking een niet zwaarbeladen maar een zeer zinvol advies en informatief gesprek, waarin wij een goede indicatie krijgen wat je precies wilt, verwacht, tijdens en na de behandeling(en). Ook uiteraard wat je verwacht van ons en uiteindelijk waar het om gaat “het resultaat”. Hierbij willen we ook graag de eventuele medische gegevens van je weten, zoals: of je huidproblemen hebt en of je (welke)medicatie gebruikt. Namelijk in enkele gevallen kan het een contra-indicatie zijn voor een bepaalde behandeling. Het is ook raadzaam het advies die de behandelaar je geeft voor de eventuele nazorg op te volgen.

Laser of wax of elektrische ontharen?

Je kunt kiezen tussen een laser- en/of een waxbehandeling en/of elektrische ontharing. Daar kan advies van ons ook doorslaggevend in zijn: dat ligt aan verschillende factoren; of je huid in de komende tijd regelmatig blootgesteld wordt met de zon, medicatie gebruikt of bepaalde huidproblemen hebt, etc.

Waxadvies: Bij de kennismaking geven we je de gelegenheid ook de wax te laten zien en te voelen als je dat wilt. Met de waxbehandeling kunnen we meestal ook gelijk starten.

Resultaat:
– Is Semi-pijnloos
– tijdelijk resultaat.
– Geen stoppels meer en na regelmatig terugkomen (ongeveer 3x)na 4-6 weken kan de haargroei minder worden.
– Haartjes blijven zacht.

Laseradvies: Hiervoor geven wij altijd eerst een proefplaatsing dicht bij de gekozen plek: we laten je dan kennismaken met het apparaat en het gevoel van de behandeling ervaren. Tussen het advies/proefplaatsing en de eventuele werkelijke behandeling zit een paar dagen rust om te kijken hoe de huid reageert. Ben je en zijn wij tevreden dan kunnen we starten met de behandeling.

Resultaat:

– Definitief verwijderd (75-95%)
– De behandeling is pijnloos.
– Resultaat al te zien na 1 behandeling. Ongeveer 6-10 behandelingen zijn er nodig.

Elektrische onthaaradvies: Heb je een paar enkele haartjes en de overige behandelingen zijn geen optie dan kun je elektrisch ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt. Elektrisch ontharen wordt ook wel elektrisch epileren genoemd.

Resultaat:

– Definitief verwijderd (85-95%)
– De behandeling is pijnlijk.
– Resultaat al te zien na 1 behandeling. Aantal behandelingen hangt af aan de hoeveelheid haartjes.