WIE ZIJN WE

Limoon is een winkel die gespecialiseerd is in ontharen door middel van wax- en laser. Bij binnenkomst willen we dat je je meteen op je gemak voelt, dat merk je aan onze uitstraling: de inrichting (fris en toch warm en comfortabel) en onze pro’s die je de volle aandacht en goed advies geven. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel maar ook de service en uiteraard het resultaat.

Ervaring

Met 15 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en 10 jaar werken in de zorg, was opgemerkt dat er geen dag voorbij gaat dat je geconfronteerd word met ongewenste haargroei bij vrouwen en mannen. Het is ook voor veel mensen een dagelijks ritueel met het weghalen en het verdoezelen ervan.

Specialisatie

Daarom onze specialisatie. We hebben onze training en ervaring opgedaan in het binnen- en buitenland: alles op het gebied van ontharen en marketing. In veel grote buitenlandse steden zijn een wax- laser -onthaarsalons op iedere hoek van de straat te vinden, maar ook zichtbaar naar Europa is overgewaaid. We zorgen er continue voor op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom het ontharen.

Motto

“IT’S TIME TO LOVE THE SKIN YOUR IN”
Iedere (ingegroeide) haar die niet gewenst is, is er één teveel. Het brengt vaak voor veel mensen overmatig talg teweeg wat weer transpiratie en puistjes veroorzaakt…. meer dan 2 vliegen in één klap!

Doel

Wat zou het toch heerlijk zijn om een huid te hebben die glad en zacht is? Hoe fijn zou het zijn om je juist niet meer bezig te houden met ontharen, en verlost te zijn van stoppels en onzekerheid? Dit doel kan al bereikt worden door je regelmatig te laten waxen, of te kiezen voor het fabuleuze resultaat van definitief ontharen. Kom gerust langs voor een intake dan bespreken we onder het genot van een kop thee, koffie of LIMOONdrankje wat je wensen zijn.

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Limoon is een gespecialiseerde winkel in ontharen.
  • We werken tot 20.00 uur en op afspraak.
  • Limoon heeft prettige sfeervolle behandelruimtes.
  • We werken met huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes en waxpro’s.
  • Tijdelijk- EN definitief ontharen, we werken met hoogstaande wax en geavanceerde laserapparaten. Semi pijnloze en pijnloze methodes.
  • We gebruiken wegwerpmaterialen: wegwerpdoekjes, en spatels worden 1x in de hars gedompeld na eenmaal contact met de huid te hebben gehad direct weggegooid, DUBBLEDIP kennen we niet!
  • We houden relevante gegevens van je bij in een bestand zodat we, mocht het nodig zijn, hierop terug kunnen komen.
  • Goede service, bij binnenkomst een drankje, gratis intake en een terugkom service*.
  • * Bij e.v.t. ingegroeide haartjes of extra verzorging (gratis als je binnen 2 weken na de behandeling een afspraak maakt). Bel je ons dan even om een afspraak te maken?