Wat Doen We

Wax/sugaring

Limoon werkt met een uitzonderlijke zachte elastische wax, telkens met een nieuwe spatel op een stukje huid aangebracht. Sugaring, hierbij wordt een bolletje suikerpasta gekneed en langzaam over de huid bewogen.

LEES MEER

Definitief ontharen (laser)

Met moderne lasertechnologie is het nu mogelijk om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. De diodelaser is efficiƫnt, veilig, en snel. Nagenoeg pijnloos door het SHR systeem, speciaal voor de gevoeligste plekjes!

LEES MEER

Huidspecialisatie/Specials

Naast ons specialisatie voor ontharen zijn wij ook gediplomeerde huidspecialisten en werken in een ontspannen sfeer puur op huidverbetering.

LEES MEER

Voor & na ontharen

Hoe kun je je het beste voorbereiden? Wat kan je verwachten na het ontharen en wat te doen om het effect van de behandeling zolang mogelijk te behouden?

LEES MEER

Verzorgingsproducten

Outback Organics is een huidverzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor voor- en na het ontharen. Om te verzachten en de meest voorkomende huidklachten aan te pakken zoals irritatie, pukkeltjes en ingegroeide haren.

LEES MEER

Advies

Wij willen u graag helpen. Onder een genot van een drankje bespreekt de Wax Tec, schoonheidsspecialist wat je wensen zijn.

LEES MEER