DEFINITIEF ONTHAREN

Met een Diodelaser van Soprano heb je gegarandeerd resultaat als het gaat om nagenoeg pijnloze en permanente ontharing. Het is speciaal ontwikkeld voor het ontharen bij alle huidtypes en als je last hebt van ingegroeide haren, geen andere kwalen. In het kort gezegd is permanente ontharing met een laser een moderne en elegante manier om ongewenste haren te verwijderen. De Soprano-laser wordt gezien als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarreductie en is effectief, veilig en snel. Voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel het gehele lichaam, waaronder o.a. de rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gezicht.

VOORZORG BIJ EEN LASERBEHANDELING

Gratis je eerste kennismakingsgesprek met een proefplaatsing en prijs bepaald

We nemen een formulier door met de contra-indicaties. Daarbij bespreken we wat je wensen zijn en leggen we uit- en laten we je voelen -wat je kan verwachten.  Hierbij is het niet belangrijk dat je het behandelde deel wel of niet geschoren hebt. Bij een proefplaatsing scheren we evt alsnog zelf een klein stukje weg. Dan beginnen we met de proefbehandeling. En wordt het apparaat ingesteld op jouw huid en beleving. Na een paar dagen neem je weer contact met ons op hoe de huid heeft gereageerd zodat we een datum kunnen afspreken wanneer je wilt beginnen.

Je eerste laserbehandeling

Eerst maken we een foto van het behandelgebied, zo kunnen we gedurende tijd de verschillen zichtbaar maken. Je hoeft eigenlijk niet veel te doen, alleen te zorgen dat de huid schoon en geschoren(1 dag van te voren) is. Geen donker ondergoed (in verband met hoge mate lichtabsorptie), bij voorkeur wit ondergoed. Gebruik geen make-up op het behandelde deel, anders even aangeven dan maken wij het voor je schoon.

Wat voel je?

De huid wordt gedesinfecteerd op de behandelde plek. Gemarkt met een potloodje. Daarna wordt er een gel opgebracht om de laser soepel te kunnen bewegen en de huid koel te houden. De kop van de laser is ook best koud; de huid wordt daardoor ook gelijk gekoeld. We bewegen de kop continue heen en weer en/of roteren. Dit om de warmte te verdelen waardoor je geen pijn hebt maar hooguit de warmte voelt wat voor jou zeker verdraagzaam is.

 Let op!

– Je mag de eerste 6 weken geen Epilady gebruiken, gewaxt en/of geëpileerd zijn. Alleen scheren.

– De huid mag ook niet teveel in de zon en ga zeker niet vlak voor de behandeling onder de zonnebank of gebruik zelfbruiningsmiddelen.

– Je mag natuurlijk wel naar buiten maar gebruik een hoge beschermingsfactor (v.a. 30SPF)

Hoe vaak en het resultaat:

Door de hoge effectiviteit zijn er meestal slechts 6 behandelingen nodig, waardoor de totale behandelkosten relatief laag zijn. Er is vaak al een zichtbaar effect na 1 behandeling. De behandeling wordt meestal elke 8 weken herhaald, dit om een optimaal resultaat te behalen. Haren groeien namelijk in drie fases zo weten we zeker dat we zoveel mogelijk haren kunnen behandelen. Het is ook afhankelijk van het te behandelen gebied en je individuele haargroei. Na een effectieve behandeling vallen de haren vanzelf uit binnen 2 weken. Er wordt gemiddeld genomen een haarreductie bereikt van ongeveer 80%-95%.

Wanneer wel en wanneer geen laser?

Haren kunnen alleen worden behandeld, wanneer deze zich in de groeifase bevinden. Tijdens deze fase bevatten de haren genoeg pigment. Hier heb je zelf geen invloed op. De mogelijkheden worden met u doorgenomen in een intakegesprek. Hierna wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is afhankelijk van uw huid, haargroei en wensen. Ook worden er enkele proefflitsen geplaatst, om het effect en de juiste instellingen te bepalen. Hierdoor krijgt u ook een beter beeld van de behandeling en wat je kunt verwachten. Het beste behandelresultaat wordt verkregen bij donkere haren op een lichte huidskleur. Let goed op de contra-indicaties!

Nazorg/advies

Na de behandeling adviseren we je deze adviezen en nazorg aan te houden om het hele behandelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij ook je medewerking nodig om de voor-na instructies goed op te volgen voor het beste resultaat. De eerste uren de behandelde huid zoveel mogelijk ontzien en behandel de eerste 2 dagen de huid voorzichtig.

– De eerste 2 a 3 dagen liever niet zwemmen of gebruik maken van warmte bronnen. Ook niet te heet douchen dus.

– Ga niet in de zon(minstents 3 dagen) of onder de zonnebank en gebruik geen zelfbruiningscreme’s. De huid moet zoveel mogelijk zijn eigen kleur behouden, zodat de behandeling steeds onder gelijkwaardige condities kan plaatsvinden. Risico van (tijdelijke) pigmentverschuiving wordt daardoor beperkt. Je mag natuurlijk wel naar buiten maar gebruik een hoge beschermingsfactor (v.a. 30SPF)

– Zijn de oksels behandeld gebruik de eerste 2 dagen geen deodorant of de daarvoor bestemde deodorant special voor een behandelde huid.

– Tussen de behandelingen trek of pluk niet aan de haartjes deze vallen er vanzelf uit.

– Na 1,2 a 3 weken na de behandeling kan het behandelde deel gaan jeuken. Advies is voorzichtig een licht scrubmiddel te gebruiken, dit helpt tegen jeuk. Nooit krabben!

– Je kunt over het algemeen direct na de behandeling je normale bezigheden hervatten.

WAAROM ONZE SOPRANOLASER

• Het Lasersysteem is special ontwikkeld voor ontharen en niet voor andere redenen (kwalen).

• De Laser zendt een gebundelde krachtige energiestraal van één golflengte (één kleur) er gaat geen licht verloren en de effectiviteit is optimaal.

• Dankzij de verkoelingskop en het blijven bewegen van het apparaat wordt er geen schade toegebracht aan het omringende weefsel.

• Permanent gekoelde laserkop (naast gel) wat door de cliënt als zeer comfortabel wordt ervaren.

• Het is de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd.

• Tevens geschikt voor getinte en negroïde huidtypes.

• Beperkt aantal behandelingen nodig, dus tijdswinst en geldbesparing.

• Hierdoor vaak voordeliger dan andere methodes.