VERZORGINGSPRODUCTEN

Limoon gebruikt hoogstaande producten van het merk Outback Organics en Lycon. Lymoon heeft met veel zorg en research een keuze gemaakt. Waar hebben we op gelet: milieu, gewenste resultaat, geur, looks, service, prijs en of het prettig is om mee te werken zowel in de salon als voor thuisgebruik.

OUTBACK ORGANICS

Natuurlijk zijn we niet tevreden met producten die alleen onszelf verwennen. We willen een combinatie van het helpen van de natuur en onze dagelijkse manier van leven, met minder stress en meer ontspanning, te waarborgen van de duurzaamheid voor de toekomstige generatie. We moeten ook de omgeving waarin de planten zijn geteeld en bewerkt worden beschermen, naast de lokale mensen die ze oogsten. We geloven ook in samenwerking ten goede voor de mensen en omgevingen die deze ingrediënten produceren.

Het exotische fruit en planten uit Australië versterken ons assortiment door de ethisch bron van de botanische extracten te gebruiken en te ondersteunen.

De producten zijn puur, tea tree oil of lemon myrtle oil, de twee meest bekende natuurlijke ingrediënten en remedies in behandelingen voor ontelbare huiden.

Outback Organics is voor al uw huidbehoeftes. Het werkt ontstekingsremmend en verzachtend. Zeer geschikt voor de huid na een onthaar behandeling.

verz1

verz2

LYCON

Lycon is een merk wat opgericht is in Australie door Lydia Jordane, Queen of Waxing!

Lycon is een plantaardig product wat zorgzaam omgaat met het milieu. Daar is een lange tijd aan onderzoek vooraf gegaan om de juiste natuurlijke ingrediënten te vinden, met daarbij een blik naar een gezonde toekomst. Het resultaat is dan ook groots. Een breed scala aan verzorging voor ieder individu met een eigen type huid.

Wat voor ingrediënten?

Een aantal bekende ingrediënten op te noemen: Allantoïne, Arnica, abrikozenpitolie, jasmijn en kamille. Verzacht tegelijkertijd een rode, geïrriteerde huid en hydrateert. Ideaal na een wax- of laserbehandeling en vele andere manieren van ontharen. Ook te gebruiken bij uitslag en verstopte poriën. Prikt niet op de huid en het ruikt heerlijk.

verz3

verz4