WAX/SUGARING

Wij werken met overtreffende geavanceerde wax, die je niet gauw ergens anders vindt. Bij de behandelingen maken we gebruik van verschillende technieken en methodes met verschillende soorten wax. De keuze van de wax is afhankelijk van de behandelzone en huidtype. Dit maakt onze behandelingen ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid en diabetici. Onze wax is warm, zacht en voelt comfortabel aan op de huid.

WAAROM WAXEN

Onze wax neemt alle haartjes met de haarwortel mee zodat je er pas over 4-6 weken weer aan hoeft te denken. Tussentijds heb je geen stoppels en huidirritatie maar een zachte huid die je door middel van scheren niet kan bereiken. Daarnaast leeft je huid op omdat bij iedere waxbehandeling de dode huidcellen verwijderd wordt. Haartjes komen zachter terug en na een aantal waxbehandelingen is de kans groot dat de haargroei zelfs afneemt. Zo is de Brazilian al een aantal jaar tot het leven geroepen, want bij de intiemere delen is dat gevoel nog prettiger.

Wax voor mannen

Mannen zijn bij ons van harte welkom. Tegenwoordig zie je steeds meer dat mannen met ontharen bezig zijn. Wil je als man en/of sporter haarvrije benen of haarvrije rug en borst proberen, kom gerust het bij Limoon eens ervaren je zult zien dat het resultaat een mooi en zachte huid is zonder stoppels. Ook het ontharen van oksels bij mannen geeft een fris gevoel. Nare transpiratieluchtjes wordt daardoor verminderd, er kunnen geen bacteriën in de haartjes blijven zitten die de nare transpiratieluchtjes veroorzaken.

VOOR HET WAXEN

Ter voorbereiding thuis:

Voor het beste resultaat

  • Zorg dat je huid schoon is. Start drie dagen voor de behandeling met scrubben. Hiermee verwijder je dode huidcellen en worden je haren zachter. Het waxen wordt daardoor makkelijker.
  • Twee tot drie weken NIET scheren voor de behandeling.
  • Je haar moet minimaal een ½ cm lang zijn voor een beter resultaat.

Geen zorgen als je geen tijd hebt gehad om je op te frissen. Dan doe je dat bij ons. Mocht je nog vragen hebben of ben je onzeker neem gerust contact met ons op. We willen je graag helpen.

Ter voorbereiding in de waxruimte:

Na het drankje en de pro met je een intake hebt gedaan wordt je naar de waxruimte geleid om je de gelegenheid te geven om je op te frissen. Je huid moet schoon zijn voor de behandeling. Voor de intieme behandelingen zoals de Brazilian zul je je onderkleding geheel uit moeten doen. De bovenkleding mag je aanhouden. We begrijpen dat je je een beetje onzeker voelt maar de ervaring is zodra je eenmaal op de stoel ligt dat dat gevoel al snel weg is. We zijn in geen geval bezig met hoe je eruit ziet, we zorgen er juist voor dat je je op je gemak voelt.

TIJDENS HET WAXEN

Eerst wordt er gedesinfecteerd en een laagje olie aangebracht speciaal geschikt om de huid extra te beschermen. De zachte wax wordt steeds een klein stukje met een nieuwe spatel op de huid aangebracht. Dat is niet heet maar een behaaglijk gevoel. Na een minuut wordt het soepele plakje supersnel door de waxpro verwijderd. Tussentijds is er al weer nieuwe wax op een ander deel van de huid aangebracht, zodat het alvast een soepel laagje kan worden. We gebruiken soms ook wax waarbij een stripje wordt gebruikt om de wax te verwijderen. De waxpro kan je vragen om te helpen de huid strak te houden (spannen) en houdt je op de hoogte van wat ze doet.

Doet waxen pijn?

Waxen voel je wel maar over het algemeen valt het eigenlijk wel mee. Het is lastig uit te leggen wat je voelt maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht. Uiteindelijk als je het vaker hebt gedaan wordt het haar minder en daardoor ook steeds minder pijnlijk. Tegenwoordig zijn de producten, kennis en behandelingen zo verbeterd dat daardoor zelfs het waxen bij intieme delen meer toegankelijk is geworden. Je zult merken in de wachtruimte ben je een beetje zenuwachtig maar het is ook zo weer voorbij. Het geeft een ontspannen en zeker gevoel, het resultaat is zeker de moeite waard.

SUGARING

Met Body Sugaring kunt u het hele lichaam én gezicht ontharen. De ‘Sugaring Paste’ bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Het product is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt opeten.

Body Sugaring is een zeer hygiënische methode. Sugar, suiker, is een natuurlijk conserverings- en geneesmiddel, dat de genezing bevordert en infecties voorkomt.

Het haar wordt alleen met de natuurlijk groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en de haren nauwelijks meer ingroeien. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van haren.

Body Sugaring is al mogelijk bij haartjes van 1,6 mm (0,16 cm)! Dit is gemiddeld 4 dagen na het scheren. Bij een traditionele behandeling met harsproducten moeten de haartjes minstens drie weken aangroeien.

De sugar leent zich uitstekend voor de beroemde “brazilian bikinilijn” en zelfs de binnenkant van de neus of oren.

NA HET WAXEN

Om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

  • Hou je huid schoon, raak de behandelde huid alleen aan met schone handen
  • Vermijdt warmte en wrijving 24 tot 48 uur
  • Douche niet te heet
  • Ga niet naar de sauna of zonnebank direct na de behandeling
  • Draag geen knellende kleding
  • Na 3 dagen de huid 2 tot 3 keer per week scrubben en verzorgen
  • Naverzorging om te verzachten en huidproblemen te voorkomen.