Wat doen we?

Limoon doet veel op het gebied van ontharen. Je kunt een keuze maken tussen definitief-en tijdelijk ontharen. Eerst met een kopje thee of koffie bespreken we je wens en starten we met de behandeling. Na de behandeling geven we je informatie hoe je je het beste kunt verzorgen om zolang mogelijk van het resultaat te genieten. We houden in het systeem bij wat we precies hebben gedaan zodat als je de volgende keer weer langs komt en er zijn vragen we je beter kunnen helpen.

TIJDELIJK ONTHAREN

Waarom onze wax?

Wij werken met geavanceerde wax, uniek onder de waxen, die je niet gauw ergens anders zal vinden. Bij de behandelingen maken we gebruik van verschillende technieken en methodes met verschillende soorten wax. De keuze van de wax is afhankelijk van de behandelzone en huidtype. Dit maakt onze behandelingen ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid en diabetici.

Waarom onze wax in tegenstelling tot de gebruikelijke klassieke wax?

Onze wax is warm, zacht en voelt comfortabel aan op de huid. Onze wax wordt met een houten spatel opgebracht en vormt een solide plakje rondom de haar. Onze wax blijft niet aan de huid hechten waardoor het minder pijn doet en minder overgevoeligheid optreed nadat de waxpro het bliksemsnel heeft verwijderd. De  grotere delen van het lichaam zoals benen en rug worden doormiddel van een zachtblijvende wax met een spatel opgebracht en met een strip ook zeer snel verwijderd door onze waxpro.

Waarom waxen?

Onze wax neemt alle haartjes inclusief de wortels mee: pas na 4 tot 6 weken ben je weer toe aan een vervolgafspraak. In de tussentijd zijn er geen harde stoppels, huidirritatie of haar- ingroei, maar een zachte huid die je niet met ontharen door middel van scheren of epileren kan bereiken. Daarnaast leeft je huid op omdat bij iedere waxbehandeling de dode huidcellen verwijderd worden. Haartjes komen zachter terug en na een aantal waxbehandelingen is de kans groot dat de haargroei zelfs afneemt. Zo is de Brazilian al een aantal jaar tot het leven geroepen, want bij de intiemere delen is dat gevoel nog prettiger.

Wax voor mannen

Mannen zijn bij ons van harte welkom. Tegenwoordig zie je steeds meer dat mannen met ontharen bezig zijn. Wil je als man en/of sporter haarvrije benen of haarvrije rug en borst proberen, kom gerust het bij Limoon eens ervaren je zult zien dat het resultaat een mooi en zachte huid is zonder stoppels. Ook het ontharen van oksels bij mannen geeft een fris gevoel. Nare transpiratieluchtjes wordt daardoor verminderd, er kunnen geen bacteriën in de haartjes blijven zitten die de nare transpiratieluchtjes veroorzaken.

LEES MEER

DEFINITIEF ONTHAREN

Waarom definitief ontharen met Diodelaser?

Limoon is specialist in ontharen dus ook in het definitief ontharen. Met een Diodelaser heb je gegarandeerd resultaat als het gaat om pijnloze en permanente ontharing. Het is speciaal ontwikkeld voor het ontharen bij bijna alle huidtypes en ingegroeide haren, geen andere kwalen. In het kort gezegd is permanente ontharing met een laser een moderne en elegante manier om ongewenste haren te verwijderen. De Sopranolaser wordt gezien als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarreductie en is pijnloos, effectief, veilig en snel. Daardoor is het efficiënter in vergelijking met andere apparaten en uiteindelijk voordeliger.

Voor wie en waar?

Laser ontharen is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel het gehele lichaam, waaronder de rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gezicht.

Zo werkt de Sopranolaser

De Sopranolaser geeft een fractie van een seconde een puls met een zeer geconcentreerde lichtstraal die geabsorbeerd wordt door het pigment in het haar. Deze energie wordt omgezet in warmte en dringt diep door in het haarzakje, zodat de haarwortel wordt vernietigd zonder schade toe te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaatsen vervolgens niet meer mogelijk. Met deze manier van ontharen kunnen grote oppervlakken definitief worden onthaard. Laserontharing is een permanente vorm van ontharen.

Wat voel je tijdens de behandeling met de Sopranolaser?
Door de gel die op de huid aangebracht wordt en doordat de kop(met koelsysteem) in constante beweging is voel je een aangename warmte opkomen, het is nagenoeg pijnloos. Je voelt op sommige plekken een lichte prikkeling.


ELEKTRISCHE ONTHAREN

Elektrisch ontharen is 1 van de bekendste manieren om permanent (of definitief) te ontharen. Bij deze vorm van ontharen wordt een zeer dun naaldje gebruikt. Deze wordt in de haarfollikel geschoven en m.b.v. een zwak stroom signaal wordt het haarzakje verwarmd en vernietigd. Door dit stroomstootje bereiken voedingsstoffen het haarzakje niet meer, waardoor er geen haargroei meer plaatsvindt.

Deze methode wordt vaak gebruikt als je maar een aantal haartjes hebt, vaak niet voor grote oppervlaktes. Elektrisch ontharen is geschikt voor elk haar- en huidkleur en is een zeer effectieve manier van permanent ontharen. Daarnaast is deze manier van ontharen veilig en effectief maar kost wel meer tijd( in vergelijking met andere methodes met hetzelfde oppervlak en haar). Het is niet pijnloos: het geeft een branderig gevoel, maar dat is even.

LEES MEER